Hvordan Referere Et Nettsted I Ieee | sv-rs.org
Iso Stol Seng | Fox Sports Nascar Live Stream | Freestyle Libre Control Solution | Alopecia Areata Tradisjonell Kinesisk Medisin | Poly Skin Hair System | Bangladesh Odi Squad 2019 | K Class Lokomotiv | Open Range 2410rl Til Salgs

Du kan enkelt legge til sitater når du skriver et dokument der du må ha med kilder, for eksempel en forskningsartikkel. Sitater kan legges til i ulike formater, inkludert APA, Chicago, GOST, IEEE, ISO 690 og MLA.Etterpå kan du opprette en bibliografi for kildene du brukte til å skrive papiret. Hvis du vil legge til et sitat i dokumentet, må du først legge til kilden du brukte. Et indirekte sitat er en omformulering av den originale teksten. Eksempel: Furseth og Everett 1997 hevder at den viktigste årsaken til at du skal bruke kildehenvisninger og litteraturliste er et ideal om at forskningen er et kollektivt prosjekt.

Hvordan sitere nettressurser i et manus ved bruk av EndNote av Jan Ove Rein på 26. februar 2016 i Bibliotek for medisin og helse, EndNote, Referansehåndtering med Ingen kommentarer Det er blitt mer og mer vanlig at fagressurser ligger på nettet og at man i større grad refererer til disse og ikke til papirbaserte kilder. Dersom nettadressen til et dokument er svært lang, anbefales det kun å ta med så mye av adressen at nettstedet/databasen der dokumentet er publisert kan identifiseres. Når man omtaler et helt nettsted, og ikke et spesifikt dokument på nettsiden, oppgis hele adressen til siden i teksten, men man trenger ikka ta med denne i referanselisten. Hvis et arbeid ikke har en forfatter, eller hvis forfatteren er anonym, skal du oppgi de første ordene av tittelen og årstall. Tittel på artikkel og kapittel skrives med anførselstegn, mens tittel på bok, brosjyre eller rapport skrives i kursiv. Eksempel: Historisk riss for Vestfold 2005. Velg typen kilden du vil bruke for eksempel en bok inndeling eller et nettsted i dialogboksen Opprett kilde ved siden av Typen kilde. Skriv inn informasjonen for kilden, og klikk OK. Kilden er lagt til som et sitat på stedet du valgte i dokumentet. Når du har utført disse trinnene, legges sitat til i listen over tilgjengelige sitater.

Eksempelet viser hvordan du skriver referansen i teksten og i referanselisten,. Dersom du skal referere til et kapittel i en redigert bok, se eksempel bokkapittel. Struktur/mal. Dersom institusjonen har et nettsted hvor bildet blir vist, kan du oppgi nettstedets URL i referansen. Som overskriften sier, hvordan skal man referere til en nettside i teksten i en oppgave? Skriver man adressen eller "navnet" på siden eller hva? Sliter litt her. For å ta et eksempel: Blablabla blablabla. eller. Blablabla Kvinneguiden blablabla. Dårlig eksempel, men. IEEE. Det finnes flere referansestiler som kan være foretrukket innen ditt fag, men som ikke har blitt oppgitt i undersøkelsen ved UiA og HiT. Se oversikt over flere stiler på Søk og Skriv. Finn tilpassede norske stiler for EndNote her. I videoen under snakker USNs prorektor Kristian Bogen om.

Kildebruk Du må referere til kildene du bruker. Normalt er det snakk om fagbøker og tidsskriftartikler, men også når du benytter deg av kilder som aviser, nettsider, fjernsynsprogram, forelesninger, offentlige dokumenter, brosjyrer, tidligere masteroppgaver osv. skal du oppgi kilden. Et eksempel på hvordan du bruker referanse, parafrase, sitat og litteraturliste ser du her: Pompeii er den romerske småbyen som i år 79 e.Kr., da vulkanen Vesuv hadde et utbrudd, ble begravd i støv og aske og dermed «came to a permanent standstill» Pompeionline, 2012.

C & H Kortspill
Trenchcoat Supreme
Chevrolet Model T
Aldo Shoes Nordstrom Rack
De Beste Stedene Å Dra I Juni
Last Ned Google Duo For Macbook
Autocad School Online
Rest Av Dal Oppskrift
Abu Garcia Ultra Max Spinning Combo
Fuji Instax Mini 9 Bnk48
Blackberry Classic Deler
Medium Lengde Brunettehår Med Høydepunkter
Square Cut Spandex Style Swim Shorts
Allergi Behandling Lege
Bruk Av Copyright-søk
Lite Dobbelt Etasjes Hus
Frontier Airlines Direktefly
99,5 Fm Listen Live
Covergirl Concealer Medium
Love N Life Manga
Apa Format Edition
Visuelt Lignende Ord
Oak Crest Cottages Hobbit Caves
Lamelo Ball And Zion Williamson
Adobe Premiere Elements Free
Kelly Lakis 28
Ugg Lysbilder Lilla
Ristede Kyllingbryst Av Kvisemelk
Snoopy Christmas Sayings
Halliday Resnick Fundamentals Of Physics
Stort Spillhodesett
Playstation Store-kort 20
Realm Definition Geography
Slik Sletter Du Mobilbuffer
Definer Seldom Feel Blue
Jaguar F Type 5 Liter V8
Ris Sovende Maske Cosrx
57 Plymouth Stasjonsvogn
Beste Sitater For Lærere Fra Studenter På Engelsk
Air New Zealand Black Friday-salg 2018
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14